Βρίσκεστε στη σελίδα Συμμετοχή στον Πρώτο Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού για Άτομα με Οπτική Αναπηρία Γρήγορη μετάβαση σε κυρίως περιεχόμενο σελίδας Γρήγορη μετάβαση σε λίστα ανακοινώσεων

Συμμετοχή στον Πρώτο Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού για Άτομα με Οπτική Αναπηρία

Την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 20:00 θα διεξαχθεί στη Γερμανία ο 1ος Διεθνής Διαγωνισμός Τραγουδιού για Άτομα με Οπτική Αναπηρία (International Low Vision Song Contest). Η Κύπρος συμμετέχει με το τραγούδι «Το Φως - The Light - Das Licht» σε στίχους του Νικόλα Σωτηρίου, μουσική και ενορχήστρωση της Αγγελικής Πρέζα και ερμηνεία των Τόνι Σωτηρίου και Μαρίας Πουλλή. Συμμετέχει το Μουσικό Σχήμα Μελωδύτες της Σχολής Τυφλών. Στο βιολί ο Κώστας Καρπασίτης, στο βιολοντσέλο ο Νικόλας Σωτηρίου και στο πιάνο η Αγγελική Πρέζα. Το τραγούδι επιλέγηκε μετά από Παγκύπριο διαγωνισμό που έκανε η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=E9OfOh_vphk

Μπορείτε να ψηφίσετε το τραγούδι «Το Φως» μεταξύ ΜΟΝΟ των ωρών 22.22-22.40 (ώρα Κύπρου) στις 21/5/21, πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://www.dbsv.org/ilsc.html

Θα πρέπει πρώτα να πατήσετε πάνω στο πράσινο κουτί και μετα να προχωρήσετε προς τα κάτω να βρείτε τους συμμετέχοντες/participants και να επιλέξετε το τραγούδι της Κύπρου/ Cyprus: Melodytes Chamber Ensemble of The Blind School of Nicosia. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει μόνο μια φορά από κάθε συσκευή.

Σας καλούμε να στηρίξετε την συμμετοχή της Κύπρου στον Διαγωνισμό αυτό! Παρακαλούμε κοινοποιήστε.

Τέλος σελίδας, πατήστε εδώ για επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Ακολουθεί μπάρα ρυθμίσεων για προσβασιμότητα όπως αντίθεση χρωμάτων προσβάσιμη με το πλήκτρο ταπ