Βρίσκεστε στη σελίδα Επίσκεψη Ομάδας Γκόλμπολ Γρήγορη μετάβαση σε κυρίως περιεχόμενο σελίδας Γρήγορη μετάβαση σε λίστα ανακοινώσεων

Επίσκεψη Ομάδας Γκόλμπολ

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 αντί της καθιερωμένης δίωρης προπόνησης Γκόλμπολ, η ομάδα επισκέφθηκε τη νέα αίθουσα Μπόουλινγκ που λειτούργησε και ονομάζεται: «The Bowling Boutique Bar & Grill» και η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση 56-60 στην Έγκωμη.

Στόχος ήταν να κάνουμε μια εναλλακτική μορφή προπόνησης, αφού η κίνηση ρίψης της μπάλας του Μπόουλινγκ παρομοιάζει με την κίνηση ρίψης της μπάλας στο Γκόλμπολ.

Μετά την αρχική περίοδο προσαρμογής, μέχρι να μάθουν τα μέλη της ομάδας τους κανόνες και τον τρόπο ρίψης, ξεκινήσαμε ένα αγώνα μεταξύ δύο ομάδων. Την μια ομάδα αποτελούσαν οι Αντρέας Αβραάμ, Χρίστος Χρίστου, Αντωνία Κυπριανού, και την άλλη ομάδα απάρτιζαν οι Χρίστος Ξιούρουππας, Δανιήλ Δανιήλ και Deborah Zola.

Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, και κάτι που χρειάζονταν τα μέλη της ομάδας μας, σαν ανταμοιβή για τις σκληρές προπονήσεις που κάνουν εν όψη της συμμετοχής τους στους επερχόμενους διεθνής αγώνες τους.

Εξάσκηση στο Bowling 1

Εξάσκηση στο Bowling 2

Εξάσκηση στο Bowling 1

Εξάσκηση στο Bowling 5


06Εξάσκηση στο Bowling 6


Εξάσκηση στο Bowling 7

Εξάσκηση στο Bowling 8


Εξάσκηση στο Bowling 9


Εξάσκηση στο Bowling 10


Εξάσκηση στο Bowling 11


Εξάσκηση στο Bowling 12


Εξάσκηση στο Bowling 13


Εξάσκηση στο Bowling 14


Εξάσκηση στο Bowling 15

Τέλος σελίδας, πατήστε εδώ για επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα Ακολουθεί μπάρα ρυθμίσεων για προσβασιμότητα όπως αντίθεση χρωμάτων προσβάσιμη με το πλήκτρο ταπ